Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Rólunk

Minőségi építőanyagok mesterművekhez.

Felújítás vagy új építkezés esetén a kiváló minőségű alapanyagok kiválasztása kulcsfontosságú, hiszen ez alapozza meg otthonunk biztonságát akár generációkon át.

Éppen ezért tűztük ki zászlónkra, hogy elkötelezetten kutatjuk a kiemelkedő minőségű építőanyagokat és legmodernebb technológiákat. Kollégáink rendszeres szakmai továbbképzése és a gyártókkal tartott közvetlen kapcsolat által értékesítőink és ügyfélszolgálatunk is a piaci igények teljes ismeretében állnak rendelkezésre.

Így vásárlóinknak garantáljuk az értéket nyújtó alapanyagokat álomotthonuk elkészítéséhez.

Széles választék, raktárkészletről, azonnali rendelésre.

Cégünk, az Etyeki Tüzép Kft. 2003-ban nyitotta meg kapuit hagyományos építőanyag értékesítési profillal. Mára ezt már felváltotta az az innovatív, folyamatosan változó és alkalmazkodó kereskedelmi tevékenység, melyet a webtüzép.hu is hűen reprezentál.

Immáron 3 telephelyen több, mint félszáz munkatárssal és 45.000 négyzetmétert meghaladó területen várjuk személyesen is az építkezőket és kivitelezőket.

Telephelyeinken szakképzett kollégáink nap mint nap azon dolgoznak, hogy tevékenységünk és szolgáltatásaink színvonala professzionális és egyedülálló legyen. Ezzel az irányvonallal teremtünk kiváló ügyfélélményt hűséges vásárlóinknak és kiemelkedő üzleti kapcsolatokat elkötelezett partnereinknek. Legyen szó egy kisebb felújításról, komplett családi ház építőanyagairól vagy nagyszabású lakóparkok építőanyag igényéről.

Segítőkész és szakértő ügyfélszolgálat.

Kérdése lenne a termékekkel vagy szállítással kapcsolatban? Egyedi problémára keresi a választ?

Szakképzett ügyfélszolgálati csapatunk széles körű építőanyag-ismerettel rendelkezik, így nem csak termékeinkkel, hanem az építéstechnológiával kapcsolatos kérdéseidre is garantáltan találunk megoldást.

Írjon nekünk ITT és kollégáink mihamarabb fel fogják venni Önnel a kapcsolatot teljes körű ügyintézéssel.

Telephelyeink

Központi telephely
2091. Etyek, Kossuth L. u. 72/B
ÚTVONALTERV IDE

Nyitvatartás:

H-P: 07:00-17:00,
SZ: 07:00-12:00 

------

További telephelyeink

Nyitvatartás

H-P: 07:00-17:00,
SZ: 07:00-12:00