Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Fizetés, szállítás

Fizetési módok:

Személyes fizetés: Lehetőség van telephelyeinken fizetni készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Átutalással: A megrendelt termékek ellenértéke banki átutalással is kiegyenlíthető, a megrendeléstől számított 3 napon belül. A banki átutalás közlemény rovatában fel kell tüntetni a megrendelés számát és a Webtüzép nevet.

Számlatulajdonos: Etyeki Tüzép Kft.

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-85140790

Online bankkártyával: Lehetőség van a rendelés összértékét online, bankkártyával is kifizetni biztonságos fizetési rendszeren keresztül. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.

Utánvéttel: Lehetőség van a megrendelt termékeket a futárnál kifizetni szállításkor. Ebben az esetben csak készpénzt tudunk elfogadni. 

 


 

Szállítás:

Személyes átvétel:

A megrendelt termékeket lehetőség van etyeki telephelyeinken átvenni. Személyes átvétel esetén az ár nem tartalmazza a termékek autóra, utánfutóra vagy bármilyen szállítóeszközre való felpakolását, rögzítését!

A megnövekedett rendelésszám miatt, amennyiben nem a központi telephelyen venné át megrendelt termékeit, úgy fenntartunk 5 munkanapos várakozási időt, a telephelyek közötti szállítás lebonyolításához. Minden esetben küldünk írásos visszaigazolást a megrendelt termékek átvételének időpontjáról. A telephelyi, személyes átvétel továbbra is díjmentes és az is marad.

Központi telephely - Azonnal átvehető termékek az ügyintézővel történt egyeztetés után!
2091. Etyek, Kossuth L. u. 72/B
ÚTVONALTERV IDE

Nyitvatartás:
H-P: 07:00-17:00,
SZ: 07:00-12:00 

------

További telephelyeink - Csak visszaigazolás után átvehető termékek!

Nyitvatartás
H-P: 07:00-17:00,
SZ: 07:00-12:00

Amennyiben nem a központi telephelyen venné át megrendelt termékeit, úgy fenntartunk 5 munkanapos várakozási időt, a telepek közötti szállítás miatt.

Szállítás kaputól kapuig:

Vállaljuk az általunk forgalmazott termékek helyszínre szállítását saját járműveinkkel Pest, Fejér és Komárom-Esztergom megyék településeiben. Így az Ön csomagja nem tévedhet el és biztonsággal érkezik meg. Ez garanciális szempontból is fontos, hiszen így elkerülhetők olyan szállítási sérülések, mely esetekben nem érvényesíthető a garancia. A nyílászárókat profilra ragasztott védőfóliával szállítjuk, hogy a tok és szárny része teljesen karcmentes maradjon.

A 200.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetében a szállítás díjtalan. 

A kiszállítás körfuvarban, 7 munkanapon belül, kaputól kapuig történik és csak a raktárkészleten lévő termékekre vonatkozik. A kiszállítás más megyékre nem vonatkozik. A szállító kollégák az autóról való lepakolásban tudnak segíteni, de a termék bevitelére nem kötelezhetők. A lepakoláshoz legfeljebb csak 30 percet tudunk biztosítani a körfuvarban vállalt határidők tartása végett, ezért ajánljuk 2-3 fő saját segítség bevonását.

A tévesen megadott kiszállítási cím miatt felárat számolhatunk fel. Kérjük, olyan szállítási címet jelöljön meg, ahol a csomag 8:00 és 17:00 óra között sikeresen kézbesíthető.

Magyar Posta általi szállítás

A 40 kg-nál kisebb összsúlyú rendeléseket a Magyar Posta által is házhoz kérheti. Ebben az esetben a szállítási idő minimum 30 nappal hosszabb lehet. A Magyar Posta által előírt szállítási költségek a következők:

  • 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db + postai feladás díja: 63.990 Ft
  • 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db + postai feladás díja: 64.990 Ft
  • 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db + postai feladás díja: 67.990 Ft