Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Blog

Beltéri ajtó nyitásiránya

Beltéri ajtó nyitásiránya

Elvileg nagyon egyszerűen meg tudjuk állapítani egy ajtó nyitásirányát, vagyis azt, hogy jobbos vagy balos. Hogyan? Ha szembe állunk az ajtóval és az felénk nyílik, akkor megnézzük, hogy melyik oldalon is helyezkedik el a zsanér. Ha a jobb oldalon található, akkor jobbos, ha pedig a baloldalon van, akkor értelemszerűen az ajtó balos.

Egyszerű nemigaz? A beltéri ajtók esetében mégis több szempontot is figyelembe kell vennünk, ha el akarjuk dönteni, hogy milyen számunkra a legmegfelelőbb irány. 

Beltéri ajtók felületei, típusai

Beltéri ajtók felületei, típusai

A beltéri nyílászárók cseréjekor, vagy lakásfelújítás előtt állók számára gyakran merül fel az ajtók megválasztásának kérdése. Ugyanis a különböző minta és színárnyalatokon kívül még a felülettípusok közül is választani kell. Ez egy fontos döntés, hiszen a lakás belterének megjelenését nagyban képesek befolyásolni a választott ajtók.
A nyílászárók cserélése

A nyílászárók cserélése

Az otthonunk kényelme és energiahatékonysága szorosan összefügg a nyílászárók minőségével és állapotával. A régi, rosszul záródó ablakok és ajtók nemcsak kényelmetlenséget okozhatnak, hanem jelentős hatással lehetnek a ház energiafogyasztására is. A nyílászárók cseréje számos előnnyel jár, amelyeket érdemes fontolóra venni.

Jó választás a műanyag ablak?

Jó választás a műanyag ablak?

Az ablakok kiválasztása során sokan szembesülnek a kérdéssel, hogy milyen anyagú nyílászáró kerüljön a házba. Az egyik népszerű választás a műanyag ablak és számos jó ok van arra, hogy miért érdemes ezt az opciót fontolóra venni.